Szauna weekend - szombat

Szauna weekend - szombat
Kategória:egyéb
Helyszín:Ráckeve - Strand utca 4.
Időpont:2024. May 04. (Saturday)

100% vitalizáció a Vitál Központ kellemes atmoszférájában, különböző részlegeiben és nem utolsó sorban a varázslatos hétvégi szaunaprogramokkal!

A szombati szaunaprogramok időpontjai:
11.00 és 23.00 óra között, minden órában.

A Tenebris és a Solaris szaunákban kérjük a szaunalepedő vagy a szaunaruha használatát a programok ideje alatt és azok között is, a többi részleg fürdőruhában látogatható.

Szaunalepedő:
A fentiekben felsorolt belépőjegyek mellé egy darab szaunalepedő használatát térítésmentesen biztosítjuk. Minden további lepedő igénylése 290 Ft. A lepedőket kaució ellenében adjuk át. A lepedőket távozáskor kérjük leadni a recepción.

Szaunaruha:
Recepciónkon férfi és női szaunaruhák széles választéka kapható, melyek a fürdő nyitvatartási idejében megvásárolhatók.

Peelingek, kencék használata:
Egyes programok között sós-, citromos bedörzsölésre, mézes bórápolásra kerül sor. Ezeknek az anyagoknak a használata szaunákon kívül, a nyitott vendégtérben történik.

Higiénia, medence használat:
A szaunaprogramok után kérjük a zuhanyzók használatát, csak ezt követően használható a hidegvizes csobbanómedence és a termálvizes ülőmedence.

A Vitál Központ vendégei Keve Gyöngye ásványvizet-, és gyógyteát fogyaszthatnak a kihelyezett adagolókból.
Szombaton a szaunaprogramok Vitál Központ-, Komplex Zóna-, és Day Spa jegyekkel a szabad helyek függvényében látogathatók

Szombaton vízi mozi (Aqua Cinema) programot tartunk. A filmeket a kültéri Caracalla termálvizes élménymedencénél található óriásvászonra vetítjük. A program bármelyik beltérre megváltott belépőjeggyel, fürdőruhában látogatható.

ONLINE jegyvásárlás ITT!

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu

szombat-0504.jpg

Vissza