Jogi tudnivalók

www.kisdunamente.hu weboldalt (a továbbiakban: honlap) Kis-Duna mente TDM Nonprofit Kft. (2310 Szigetszentmiklós, Damjanich utca 19., adószám: 23305667-2-13) üzemelteti.

Az üzemeltető a honlapon található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozását engedélyezi. Mindezt azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A jelen honlapon található anyagokat Ön nem jogosult módosítani, újra előállítani. Nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló célzattal felhasználni viszont szabad, de csakis a forrás megjelölésével vagyis így: forrás www.kisdunamente.hu.

A jelen feltételek értelmében ezen anyagok más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A honlapon található fotók, anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet. A jelen feltételek bármilyen megszegése azt eredményezi, hogy Ön az internetes oldalak használatára vonatkozó engedélyt minden egyéb jogcselekmény nélkül, automatikusan elveszíti és az innen már letöltött vagy kinyomtatott minden anyag megsemmisítésére köteles.

A tárhelyet biztosító tárhelyszolgáltató, székhelye, telephelye, e-mail címe: Oleander Informatikai Kft. (székhely: 3534, Miskolc, Gőz u. 7., postacím:3532, Miskolc, Görögszőlő u. 1., e-mail: iroda@honlap.hu)