Cinema Sziget Filmklub

Cinema Sziget  Filmklub
Kategória:egyéb
Helyszín:Szigetszentmiklós - Városi Könyvtár és Közösségi Ház Insula Terem
Időpont:2020. február 21. (péntek)

Havi 1 alkalommal jelentkezünk filmvetítéssel, meghívott vendéggel, akivel Petró Karesz körüljárja az aktuális film témáját, érdekességeit, amelynek folyamában a közönség részvételére is feltétlen számítunk!

Mielőtt megismertelek

A szerelem gyakran ott talál ránk, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk.

Lou egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse.

Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi "kastélyban" kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak, mint amire számítottak, ahogy az életük - és a szívük - nem várt módon változik meg.

Ebben szép szerelmi történetben nem a beteljesülésre fókuszálunk, hanem arra, milyen hatással lesz főhőseinkre, megváltoztatja-e életfelfogásukat? A mindig vidám, életigenlő lány és az életről lemondott fiú találkozása. Miként befolyásolja egymás életét a két ellentétes attitűd?

Főszereplők: Emilia Clarek, Sam Claflin

Rendező: Thea Sharrock

Jegyár: 800.- Ft / felnőtt, 500.- Ft / diák, nyugdíjas

24/530-980

sargahaz@sargahaz.com

www.sargahaz.com

Jegyár: 800.- Ft / felnőtt, 500.- Ft / diák, nyugdíjas

Programkezdés: 18:00

Jegyek elővételben kaphatók.

Információ: 24/530-980

Vissza