Tavaszi zsongás - (családi) futónapok a Kis-Duna mentén

2024.03.20.

Tavaszi zsongás - (családi) futónapok a Kis-Duna mentén

"Felkészülni!...", ugyanis a rajtpisztolyok hamarosan eldördülnek a Kis-Duna mente térség két legnagyobb futóversenyén!
A ráckevei starttal induló Kis-Duna Maraton inkább a hosszabb táv kedvelőit, míg a Miklósi Futónap inkább a család apraját-nagyját csábítja mozgásra.

7. alkalommal állhatnak rajthoz a versenyzők április 7-én a Kis-Duna Maratonon. A verseny leghosszabb távja a Ráckeve-Dömsöd-Tass-Makád-Szigetbecse útvonalon, míg a legrövidebb, 10 km-es táv Ráckevén belül zajlik.

A verseny egyik különlegessége az erre az alkalomra készített technikai póló, amelyen idén a ráckevei katolikus templom található. A helyi összefogás egy másik ékes példája, hogy a versenyközpontban az Aqualand Termál-, és Élményfürdő profi masszőrei gyúrják át a félmaratoni és maratoni táv fáradt résztvevőit. A futók továbbá kedvezményesen vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait.

Bővebb információ a rendezvényről és a nevezésről.

Április 14-én Szigetszentmiklóson összesen 6 különböző távban állnak rajthoz a futók. A rendezvény célja itt sem más, mint a sportolás népszerűsítése, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 18 éves korig háromféle távban indulhatnak a fiatalok. A nevezők létszáma minden évben meghaladja az ezer főt, most sincs ez másképp! Március 31-ig még Te is leadhatod, ne késlekedj! A Miklósi Futónap egy igazi, családias hangulatú program,a futás mellett számos kísérőprogram teszi még élménydúsabbá a napot.

Ha további élményket keresel, kattints ide!


vissza