Hajózás kicsit másképp - Selfie boat

2020.06.11.

Hajózás kicsit másképp - Selfie boat

Könnyed sétahajózás, vagy napközben egy baráti kávézás, este pedig egy pohár bor a Kis-Duna közepén...
Erre mind van lehetőség a Selfie boat-on. Ha saját ötleted van, a lelkes szervezőcsapat segít megvalósítani.

Fiatal házasok vagyunk, akiket összeköt a víz szeretete. Én Virág István Richárd jó kapcsolatot ápolok a térségben lévő vízhez bármilyen formában kötődő emberekkel, munkámat több esetben is kitüntetéssel jutalmazták. A feleségem gazdasági és vidékfejlesztési agármérnöki diplomával rendelkezik, tanulmányait és munkáját kimagasló eredménnyel végzi.

A vállalkozásunk alapköve egy új Pontoon Boat Passion Line CAT 625 alumínium katamarán típusú nyilvántartásba vételre nem kötelezett vízi jármű, amelyet egy 9.9 LE teljesítményű, modern környezetbarát motor hajt meg.

A hajó kiválasztásánál fontos szempontnak tartottuk a környezet védelmét, a térségben előírt szabályzók betartásához legmegfelelőbben illeszkedő modell választását. A fent említett hajó sebességével nem lehet átlépni a térségben a vízen előírt sebesség korlátozást, valamint a katamarán típus kialakításának köszönhetően minimális hullámzást kelt menet közben is. A hajó adottságaihoz hozzá tartozik a biztonság /korlátokkal, fix ülőhelyekkel rendelkezik/, míg stabilitása is kiemelkedő, valamint küllemében is gyönyörű megjelenése.

Állomáshelyünk a Cadran Yacht Marina (2300 Ráckeve, Hősök tere 1.) kikötőjénél található, amely mind minőségi, mind biztonsági szempontból megfelel az általunk tervezett vállalkozás elvárásainak.

Útvonalaink megválasztásánál is fontos szempontnak tartjuk a térség természeti szépségeinek bemutatását reális távolságokon belül, ennek okán főbb útvonalunk a Kerekzátony-sziget, valamint az Angyali-sziget kerüléséből áll. Hiszen Ráckeve és térsége kiemelkedően szép és rendkívül jó természeti adottságokkal rendelkezik, aminek bemutatását a vízről elénk táruló látképben kívánjuk bemutatni. Az RSD térségében élő emberek, valamint a térségbe látogatni kívánó turisták számára szeretnénk elérhetővé tenni ennek megismerését.

A helyszínen befizetett vagy előre foglalt utakat teszünk a Ráckevei- (Soroksári) Duna-ágon, amely során kávét, gyümölcsszörpöket, igény esetén szendvicseket, gyümölcstálakat kínálunk. Fontos szempontnak tartjuk, a kiemelkedő minőséget, az egészséges termékeket, amit jól tükröz, hogy, az általunk kínált gyümölcsszörp nem tartalmaz hozzáadott adalékokat vegán, bio minősítéssel rendelkezik. Emellett törekszünk a helyi termelőkkel való szoros együttműködés kialakítására, ezzel is támogatva a helyi gazdaság fejlődését. Emellett szeretnénk a turistákkal is megismertetni, az Ráckevei- (Soroksári) Duna-ágon történő horgászat szépségét is.

Legfőbb mottónk, egy mindenki számára ismert, minőségi, egyedi szolgáltatást nyújtó megbízható cég működtetése, amely a vízi élet alapköve a város életében.

Programízelítő

Csónakázás, városnézés a hajóról, születés-, névnap, legény-, leánybúcsú, kirándulás a Ráckevei-(Soroksári) Duna-ágon, étterem látogatása, buli előtti hangulatfokozó "alapozás", fotózási helyszín, piknik a hajón, romantikus reggeli napfelkeltekor, gyertyafényes vacsora, stb.

További információ: www.selfieboat.hu, +3620/387-3096

 

vissza