A legkülönlegesebb nyári programok a Ráckevei Duna-ág és környékén

2023.07.19.

A legkülönlegesebb nyári programok a Ráckevei Duna-ág és környékén

Tombol a nyár, itt a szünet, mikor máskor lehetne ennél is jobb alkalom egy, a barátokkal töltött mozgalmas nap beiktatására? Ha pedig mindezt vízparton is tehetitek, ne habozzatok! Adunk pár ötletet!

A Ráckevei-Duna-ág mentén számos helyen van lehetőségetek kenu-, kajak-, és SUP kölcsönzésre. Szervezett kenutúrákhoz is csatlakozhattok akkor is, ha nem próbáltad még az evezést! Velük meg fogod tanulni! A szuper hangulat garantált!

Ha már a víz közelségénél tartunk, nem csak sportolásra van lehetőség, május és szeptember között számos alkalommal van lehetőség hajókirándulásra is, melynek egyik előnye, hogy megismerkedhettek a Csepel-sziget érdekességeivel is. 

A mozi, mint program megunhatatlan. A nyári esték szabadtéri mozi nélkül pedig elképzelhetetlenek!  A szigetszentmiklósi Duna parti bisztróban fröccsel és finom ropogtatnivalóval a csillagok alatt, hangulatfénnyel nézhetitek az éppen aktuális filmet. Próbáljátok ki! 

A nyári forróság elől egy hűs múzeumba is elvonulhatunk. De nem akármilyenbe! Egyedülálló technikatörténeti kiállítás vár az egykori Csepel Autógyár világhíres „termékeiből”, azok a gyártási folyamatairól. 

Gyuri bácsi dolga pedig az, hogy élettel és történetekkel tölti meg a mozdulatlan járműveket. Jelentkezzetek be, már egy családot is készséggel és kifogyhatatlan lelkesedéssel vezet körbe!

Aki pedig abszolút szerelmese a veterán járműveknek, annak itt a helye!

További klassz programokat itt találsz! 

vissza