Oázis Wellness és Sporthotel

Oázis Wellness és Sporthotel

Az Oázis élménystrand és szabadidőpark Budapest határában, Szigetszentmiklóson, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

Legyen az aktív sport, vagy az ellazulás élménye: az Oázisban mindkettő lehetséges.
Sportközpontjukban fedett és kültéri teniszpályák, squash, 300 m2-en elterülő légkondícionált edzőterem, úszóiskola várja a vendégeket.

Hétféle medence, több csúszda, homokos strandröplabdapálya, fedett uszoda tartozik a fürdőközponthoz, ahol helyet kapott egy welness részleg is: nagyméretű pezsgő-élmény medence különleges, barlangos környezetben, finn szauna belső csobbanómedencével, kültéri exkluzív rönkszauna, aromaterápiás gőzfürdő és egy tepidárium.

Igényes szolgáltatásokkal (masszázs, szolárium) kényeztetik a vendégeket, valamint minden szombaton és vasárnap 17:00 - 19:00 között szaunaszeánszon is lehetőség van részt venni.

Szállás részlegük kétágyas Deluxe hotelszobákkal és családi Deluxe hotelszobákkal rendelkezik, valamint 2-4 ágyas elhelyezést biztosító Classic és Standard panziószobák is foglalhatóak félpanziós ellátással.

Elegáns étterem tartozik a komplexumhoz ami  kiválóan alkalmas céges ebédek vagy vacsorák, születésnapok, egyéb kisebb rendezvények bonyolítására.

További információk és aktualitások a honlapjukon érhetők el.

vissza