Ráckeve - Duna Relax&Event Hotel****

Ráckeve - Duna Relax&Event Hotel****

A szállodáról a vendégek mindig is azt gondolták, hogy népszerűségének titka a családias, ugyanakkor mégis elegáns légkörében rejlik.

Az ezt megteremtő, lehetetlent nem ismerő személyzetük mellett, örömmel adták hírül, hogy 2010 nyarától egy újabb kuriózummal várják Vendégeiket. Felépítették az ókori római wellness, gondtalan és egészséges világát! Náluk, a római stílusú falak között, a wellnessben nem szaunát, gőzfürdőt, merülőmedencét vagy úszó- és élménymedencéket talál, hanem tepidáriumot, caldariumot, frigidáriumot, laconicumot. A hotelt átszövő római isteni legendáriumból pedig Vénusz, a szerelem és szépség istennője életének elemei kísérik Önt pihenése során: megtudhatja, mit üzen Önnek minden nap Fortuna bölcsességkártyája, megkaphatja Vénusz isteni gyógynövényeit – egy kis szappan illatába rejtve afrodiziákumként, és kipróbálhatja római masszázsaikat különleges olajokkal, gyógynövényekkel, melyek mind-mind más-más szempontból szolgálják az Ön egészségét és elégedettségét!

Olyan pihenést kínálnak, ahol elfeledtetik Önnel a gondokat, energiával töltik fel, különleges élményekkel gazdagítják mindennapjait!

Cím: 2300 Ráckeve, Dömsödi út 1-3.
Telefon: +36/24 523-230
E-mail: info@wellnesshotel.hu, recepcio@wellnesshotel.hu
Weboldal: www.wellnesshotel.hu

vissza