VITALIZÁLÓ SZAUNAEST

VITALIZÁLÓ SZAUNAEST
Kategória:egyéb
Helyszín:Ráckeve - Strand utca 4.
Időpont:2024. May 15. (Wednesday)
VITALIZÁLÓ SZAUNAEST minden szerdán!
 

A szerda esték, melyek vitalizáló hatásaival, könnyed és erős programjaival, az elmélyülés és a felpezsdülés hullámain átvezetve különleges szaunaélményt nyújtanak.

Szaunaest 20.00 - 00.00 óráig, szaunaprogramokkal, szaunaprogramok közötti bőrápolással.
 

A jegyár egész estére 6.990 Ft,
mely a szaunaprogramokon túl, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást, gyümölcskínálást, valamint a Vitál Központ-, a Fedett Fürdő-, a Caracalla termálvizes élménymedence  és a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence fürdőruhamentes használatát foglalja magába. Az etikett szerint a belépés szaunalepedőben vagy speciális szaunaruhában, fürdőruha nélkül történik. Szaunaprogramjaink korlátozás nélkül, szabadon látogathatók, szabad férőhelyek függvényében (bejelentkezés nem szükséges). Különböző típusú szaunaruhák kaphatók recepciónkon, férfi-, és női változatokban.

A napközben megvásárolt Komplex Zóna jegy mellé szaunaestre szóló kiegészítőjegy vásárolható, mellyel folytatólagosan részt lehet venni az aznapi szaunaprogramokon.
https://www.aqua-land.hu/Kedvezmenyes_ajanlatok.html#Almenu4276


Utazás helyett a pihenést választanátok?
Utazás helyett pihenjetek nálunk a szerdai szaunaestek alkalmaival. A szállásdíj magában foglalja a napi Komplex Zóna belépőjegyet (a távozás és az érkezés napján is), a szaunaest belépőjegyet, welcome drink-et, szaunalepedő-, és köntös használatot valamint ingyenes parkolást az apartman mellett.
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
villapark@aqua-land.hu
szerda-0515.jpg
Vissza