Serbán Attila adventi koncertje

Serbán Attila adventi koncertje
Kategória:színház, koncert
Helyszín:Alsónémedi - Halászy Károly Művelődési Ház és Könyvtár
Időpont:2023. December 10. (Sunday)
Serbán Attila a magyar zenés színház egyik meghatározó előadóművésze. A Madách Színház oszlopos tagja, a Budapesti Operettszínház vendégművésze.
Számos sikerdarab, címszerep köthető a nevéhez. Többek között a József és a színes szélesvásznú álomkabát Józsefe, a Jézus Krisztus Szupersztár Júdása, az Ének az esőben Cosmo Brownja, Rocksuli Dewey Finnje, vagy a nemrég bemutatott Aranyoskám c. musical címszereplője!
____________________________________
“Számomra a Karácsony a legkedvesebb ünnep az évben, ami valóban a szeretetről, családról és az őszinte érzelmekről szól. Gyerekkorom igazán hideg telei, karácsonyfa-díszítései, édesanyám finom ételei mind, mind kedves emlékeket idéznek bennem. Régi nagy álmom vált valóra azzal, hogy megalkothattuk ezt a produkciót, és megajándékozhatom ezzel a koncerttel a színházszerető közönséget. Ezen az estén mindannyiunk számára jól ismert karácsonyi dalok és slágerek, a „Csendes Éj“, az „Ave Maria“, a „Téli Álomséta“ és a „Santa Claus is coming to town“ című dalok részben autentikus, részben – hozzám hűen -, új hangszerelésben hangzanak el.
Külön öröm számomra, hogy a szakma legkiemelkedőbb zenészei Temesi Berci barátom vezetésével, valamint a „Jazz And More“ 30 tagú kórus Lovas Gabriella vezényletével emelik a produkció zenei színvonalát.
Ünnepeljenek velünk! Hangolódjunk együtt az ünnepekre!”
Serbán Attila
14 órától adventi vásár a Kamarateremben! A rendezvény ingyenes, várjuk szeretettel!
Vissza