PÉNTEK ESTI SZAUNA SHOW

PÉNTEK ESTI SZAUNA SHOW
Kategória:egyéb
Helyszín:Ráckeve - Strand utca 4.
Időpont:2024. May 24. (Friday)

Fürdőnk, a tradicionális szaunázás elkötelezett népszerűsítőjeként minden pénteken fürdőruhamentes szaunaestet tart, változatos show jellegű programokkal, felöntésekkel.

Változatos illatok, különböző erősségű programok, a megszokott jó hangulat , látványos legyezések, izgalmas átkötések, programok közötti bőrápolással. Ezen az estén a Vitál Központ és a Fedett Fürdő fürdőruhamentes övezetté válik, az egészséges szaunázás jegyében, a szaunaetikett betartásával. A kültéri Caracalla termálvizes élménymedence és a kültéri Kevei Gyógyvizes ülőmedence a párhuzamosan zajló filmvetítések miatt fürdőruhában látogathatók.

A belépőjegy 8.480 Ft, mely tartalmazza a szaunaprogramok látogatását, gyümölcs-, és zöldségkínálást, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és teafogyasztást, illetve a szabadtéri strandon zajló vízi mozi szolgáltatást (fürdőruhában).

A napközben megváltott Komplex Zóna jegy mellé kiegészítőjegy vásárolható a recepción, mellyel folytatólagosan látogathatók a szaunaest programjai.

ONLINE jegyvásárlás ITT!

Pénteken vízi mozi (Aqua Cinema) programot tartunk. A filmeket a kültéri Caracalla termálvizes élménymedencénél található óriásvászonra vetítjük. A program bármelyik beltérre megváltott belépőjeggyel, fürdőruhában látogatható.

Utazás helyett a pihenést választanátok?
Foglaljatok szállást villaparkunk apartmanjaiba:
www.aqua-land.hu
06 20 405 3355
info@aqua-land.hu

pentek-0524.jpg

Vissza