Pál Feri katolikus pap, mentálhigiénés szakember előadása

Pál Feri katolikus pap, mentálhigiénés szakember előadása
Kategória:egyéb
Helyszín:Kiskunlacháza - Petőfi Művelődési Központ és Könyvtár
Időpont:2023. November 28. (Tuesday)
Az idei adventet is Pál Feri katolikus pap, mentálhigiénés szakember előadásával indítjuk a kiskunlacházi Petőfi Művelődési Központ és Könyvtárban!
Az előadás címe: „Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? – a kiégés elkerülése”.
Időpontja: 2023. november 28. 18:00
Jegyár: 3000 Ft
Jegyek vásárolhatók október 20. péntek 12 órától a Tixa oldalán, a https://tixa.hu/palferi_20231128_PMKK linkre kattintva, valamint személyesen a művelődési központ információs pultjánál.
„Ma már elmondható, hogy nemcsak segítő foglalkozásúként, hanem bármilyen munkakörben, sőt tulajdonképpen akármelyik életszerepünkben kiéghetünk. Megtörténhet velünk munkavállalóként, de férjként, feleségként, szülőként, nagyszülőként, sőt akár barátként is. Egy tünetegyüttesről van szó, amely egy jól leírható folyamatban mutatja meg a jellemzőit. Három fő jellemzője: a kimerültség, motiválatlanság; negatív viszony a munkával, tevékenységgel kapcsolatban, és a csökkent hatékonyság. Ám mindez csak a jéghely csúcsa. Ezért fontos, hogy lépésről lépésre lássuk, hogyan is zajlik ez a folyamat, és főleg mit tehetünk a megelőzés érdekében.”
A római katolikus papot és mentálhigiénés szakembert ma már senkinek sem kell bemutatni, hiszen neve az elmúlt évek során fogalommá vált.
Nem véletlenül: Pál Feri az egyik legvarázslatosabb előadó, akit valaha hallhattunk. Egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és érzelmileg annyira megmozgat, hogy előadásai után sokan szeretnék megölelni, vagy legalább megfogni a kezét. Ha pedig nem volna pap és mentálhigiénés szakember, stand-up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van.
Vissza