Operett Pódium a „Tüske” III. kiskunlacházi Párlatfesztiválon

Operett Pódium a „Tüske” III. kiskunlacházi Párlatfesztiválon
Kategória:egyéb
Helyszín:Kiskunlacháza - Petőfi Művelődési Központ és Könyvtár
Időpont:2024. February 24. (Saturday)
Február 24-én a „Tüske” III. Kiskunlacházi Párlatfesztivál keretében 16 órától Operett Pódium lesz a művelődési központ aulájában két fantasztikus színész-énekes, Bódi Barbara és Kádár Szabolcs János közreműködésével.
A belépés ingyenes, semmiképpen ne hagyják ki!
Bódi Barbara a Színművészeti Akadémia, valamint az Operett Akadémia elvégzése után 2004-ben került a Budapesti Operettszínházhoz, ahol 2005-ben leszerződtették. Azóta számos darabban megcsillogtatta fantasztikus tehetségét.
Többek között a következő előadásokban láthattuk őt: A bajadér, Csárdáskirálynő, A víg özvegy, Csókos asszony, A denevér, Luxemburg grófja, Mária főhadnagy, Marica grófnő, Menyasszonytánc, Párizsi élet.
Kádár Szabolcs János színész, énekes a Budapesti Operettszínház tagja volt, majd 2014-től szabadúszó. Jelenleg a Madách Színház, a Csokonai Nemzeti Színház, a Veszprémi Petőfi Színház, az újjáalakult Király Színház társulatait erősíti. 2010-ben indult az X-Faktor című tehetségkutató műsorban, ahol a legjobb 24 énekes közé jutott. Szerepelt a Barátok közt és a Jóban, rosszban c. sorozatokban is.
Színházban többek között a következő előadásokban láthattuk őt: Mozart, Csárdáskirálynő, A Pál utcai fiúk, Mágnás Miska, Hair, West Side Story, Rómeó és Júlia, Szép nyári nap, Fame.
Vissza