Nemcsak Jazz Klub

Nemcsak Jazz Klub
Kategória:színház, koncert
Helyszín:Szigetszentmiklós - Ádám Jenő Általános Iskola Hangversenyterme, Szebeni út 81.
Időpont:2020. március 11. (szerda)

NEMCSAK JAZZ KLUB

Fazekas Tamás Trió
A zenekar 2019 nyarán alakult meg.
Legfőképpen instrumentális fusion jazzt játszik, valamint jazz standardeket kicsit groove-os felfogásban.
Gitár: Dimák Patrik
Basszusgitár: Vörös Zsolt
Dobok: Fazekas Tamás


Gereben Zita zenekar
Gereben Zita a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő énekes-dalszerzője. Saját zenekarát 2009-ben alapította, akikkel eddig három sikeres nagylemezt jelentettek meg, saját szerzeményekkel. Az első, ``színtiszta`` jazz lemezüket követően (Ready for the sun), megjelent második "Our Places" című album populárisabb hangvétele még tovább növelte a zenekar rajongótáborát. A harmadik "Az én fesztiválom" albumon pedig magyar nyelvű dalokkal lepte meg a hallgatóságot. Az eklektikus műsorban a dalok az R`n`B, a pop, a blues, és természetesen a jazz stílusjegyeit is hordozzák. A sokszínű énekesnő zenei pályája során számos hazai formációval dolgozott együtt, tagja volt az Emil.RuleZ! zenekarnak, a Gringo Sztárnak, valamint a Modern Art Orchestra, a Transform Quintet, a Random Trip, és a Nagy János Trioban is közreműködött.

A Gereben Zita zenekar a hazai zenei élet elismert és tehetséges muzsikusaiból áll. A rendkívül összeszokott csapat bátran nyúl a legkülönfélébb zenei stílusokhoz, egyedi hangzást adva, játékukban az improvizáció és a zenei szabadság egyaránt megjelenik.
Az énekesnő koncertjein egy olyan utazásra invitálja közönségét, melyet zenekarával együtt elsöprő lendülettel varázsolnak egy nagyszerűen szórakoztató közös élménnyé.
A zenekar tagjai:
Gereben Zita - ének
Horváth "Tojás" Gábor - zongora
Bécsy Bence - gitár
Bartók Vince - basszusgitár
Gálfi Attila - dob

On-line jegyvásárlás

Jegyár: 2200 Ft, diákoknak 1500 Ft
Jegyek elővételben kaphatók.

A koncert 19:30 órakor kezdődik.

További információ:

24/530-980
sargahaz@sargahaz.com
www.sargahaz.com

Vissza