Húsvéti családi programkavalkád

Húsvéti családi programkavalkád
Kategória:egyéb, húsvéti programok
Helyszín:Taksony - Művelődési Ház és Könyvtár
Időpont:2022. April 09. (Saturday)

16 órától egy meseelőadással szeretnénk kedveskedni a gyermekeknek a Mesekocsi színház előadásával. „Az állatok nyelvén tudó juhász”, Tibi, csuda dolgokon gondolkodik, miközben az állatok nyávogását, nyerítését, cserregését, vonítását hallgatja: “ezek egymással beszélnek tán, vagy mi van?!” Jó is volna megtudni! Egy napon érdekes eset történik vele, egy kis kígyóval és annak az anyjával! Lesz is belőle nagy gondja, galibája a juhásznak! Még az élete is veszélybe kerül! Asszon’káját úgy szereti, az életét is oda adná neki! De az is szereti ám az Urát, így juhászunk tán megmenekülhet… persze, csak ha segítenek a gyerekek is!

Jegyek a meseelőadásra kaphatóak a Művelődési házban 8-16 óráig, vagy rendelhető telefonon a 0630/346-3041 telefonszámon.

A mesejátékot követően 17 órától változatos programok közül lehet válogatni, mint tojásfestés, tojásdíszítés, gyöngyfűzés, arcfestés, lesz állatsimogató, és persze fergeteges táncház várja az érdeklődőket, melyhez a „Takser Spatzen” zenekar tagjai szolgáltatják a talpalávalót. A pinceklubban Játék katona kiállítás színesíti a programot.

Vissza