Főtéri esték

Főtéri esték
Kategória:színház, koncert
Helyszín:Taksony - Zenepavilon, Fő tér
Időpont:2023. június 02. (péntek)

A gyerekeknek kedveskedünk első koncert ajánlatunkkal, június 2-án pénteken este 19 órától a zenepavilonban,  de nem csak a kicsik örömére. A mosolyt előcsaló, énekre fakasztó, pörgős, interaktív műsornak, nem csak a gyerekek, hanem a szülők és nagyszülők is résztvevői lehetnek, bízva abban, hogy a végén mindenki együtt táncol és énekel.

A Buborék együttes együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik és célja, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak. Szövegviláguk – játékos formában – a gondolkodó „kisemberekhez” szól, akiket ugyanúgy minden érdekel, mint a nagyokat. Dalaik nem csak szórakoztatnak, segítenek a gyermekeknek a tanulásban és a körülöttük lévő világ megértésben. A Buborék együttes interaktív műsora kitekintés a világra a gyerkőcök szemével.

Az együttes számára fontos, hogy a gyermekek a koncerteken – amellett, hogy jól érzik magukat – tanuljanak is. Ezt segíti a sok közös éneklés, a játékok és a mozgás a fellépések közben. A koncert nem csak a kicsiknek élmény, a bátrabb szülőket is bevonják a műsorba! A közös játék alól senkinek sincs kibúvó! Kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és szüleiknek, az egész családnak remek lehetőség, hogy belopják a mókát és a játékosságot a mindennapjaikba.

Az interaktív koncert hangulatát tovább fokozza a zene mellett a millió szappanbuborék!

A program 19 órakor kezdődik

Vissza