“Szereted-e még…?”

“Szereted-e még…?”
Kategória:színház, koncert
Helyszín:Kiskunlacháza - Petőfi Művelődési Központ és Könyvtár
Időpont:2024. March 06. (Wednesday)
Szécsi Pál-emlékkoncert
március 6-án 18 órakor a kiskunlacházi Petőfi Művelődési Központ és Könyvtárban
Előadja: Gergely Róbert és a Monarchia Kamarazenekar
Vocal: Némedi Varga Tímea, Gere Orsolya. Hangszerelte: Végvári Ádám. Zenei vezető: Tóth Gyula, Rátonyi Róbert.
Van kedvük egy varázslatos, zenés időutazáshoz? A nagyérdemű jóvoltából országos sikerűvé avatott „Szereted-e még?” című műsorban Szécsi Pál olyan legendássá nemesült slágerei kerülnek felidézésre Önökkel közösen, mint a „Csak egy tánc volt”, a „Violák”, az „Én édes Katinkám” „Karolina”, „Gedeon bácsi”, „Két összeillő ember” vagy a „Szeretni bolondulásig”. Az emlékesten számtalan személyes visszaemlékezés, dokumentum, filmbejátszás és egyéb érdekesség-kulisszatitok is látható, hallható lesz.
Idén lenne 80 éves Szécsi Pál. A tragikusan fiatalon eltávozott ikon művészi-szellemi hagyatékának ápolását kötelességének érző, EMERTON-díjas énekes-színművész már több mint 300-szor (!!!) vitte sikerre Kárpát-medence szerte kollégáival a Szereted-e még…? c. műsort. Gergely Róbert, a tőle megszokott eleganciával, jellegzetes előadásmódjával ebben a műsorában is a líra, a szenvedély és a temperamentum hangján szól, mindamellett néhány ikonikus melódiáját is előadja majd.
A Monarchia Zenekart sem kell senkinek bemutatni: 2000-ben alakult, tagjai az ország legjobb szimfonikus zenekarainak (ÁHZ, Opera, Rádiózenekar) muzsikusai. A hazai zenei életben játszott kiemelkedő szerepe mellett a zenekar sok külföldi fellépésnek tesz eleget. A repertoárt tekintve a klasszikus művektől, a színpadi darabokon keresztül, a modern műfajok (pl. musical) megszólaltatásában egyaránt magas színvonalon működnek.
A koncertre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrációs jegyek válthatók február 12-én 13 órától kizárólag a művelődési központ információs pultjánál.
Nőnap alkalmából a hölgyeknek meglepetés ajándék!
Fővédnök: Dr. Répás József polgármester
Műsoridő: 80-85 perc egy részben
Vissza