Ráckeve

2021.02.17.

Ráckeve

Ráckevén található a Duna-ág legdélebbi, gépjárművel is igénybe vehető hídja, az 1896-ban épült Árpád híd. A város egyik nevezetes műemléke a gazdag szerbek által épített Boldogasszony-templom, amely az ország egyetlen gótikus stílusú ortodox temploma. További látnivalók még a Katolikus Templom, amelynek a belső seccoi Patay László Munkácsy-díjas festőművész alkotása, aki ráckevei lakos volt.

Aqua Land komplexum

SESSION HOTEL RÁCKEVE, FAHÁZAS VILLAPARK és THERMAL CAMPING

Közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta wellness élményeket Vendégei számára. A vendégeket nemcsak a kényelmes szálloda, az apartmanok és egy csodás kemping várja, hanem termálfürdő számos programja és szolgáltatása. Egy vagy több napos, pihenéssel összekötött wellnessre alkalmas szállás opciókat találunk, egész évben, hétköznapokon, hétvégéken és ünnepek ideje alatt egyaránt. A fürdőbelépőjegyeket a szállásdíjak tartalmazzák.

A Faházas Villapark az otthon kényelmével, és egy termálfürdő közvetlen kapcsolatával a legnépszerűbb szálláshelyünk. Családdal, kisgyermekekkel télen-nyáron, önellátással vagy félpanziós ellátással felejthetetlen élményt nyújt.

A Thermál Camping egyedülálló környezetben várja a sátorral és lakókocsival érkező vendégeit. Felszerelt és igényes szociális blokkal, bográcsozóval,  többféle sportolási lehetőséggel, Bisztróval és teljes fürdőhasználattal várja vendégeit.

Egyedülálló módon a szálloda saját ásványvíz kúttal rendelkezik, amelyet az egész intézményben fogyaszthatnak Vendégek. Az 1040 méter mélységből feltörő 52 C-os gyógyhatású termálvizet 2007-ben a Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság főigazgatója gyógyvízzé nyilvánította.

A kerti tavakkal és erdővel körbevett ősfás környezet nem messze a reformkori városrésztől, kitűnő lehetőséget nyújt az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak, a nyugalom, a csend és a harmónia szerelmeseinek.

Cím: 2300 Ráckeve, Strand utca
E-mail: info@aqua-land.hu
Weboldal: https://www.aqua-land.hu/

Duna Relax&Event Hotel

A szállodáról a vendégek mindig is azt gondolták, hogy népszerűségének titka a családias, ugyanakkor mégis elegáns légkörében rejlik.

Az ezt megteremtő, lehetetlent nem ismerő személyzetük mellett, örömmel adták hírül, hogy 2010 nyarától egy újabb kuriózummal várják Vendégeiket. Felépítették az ókori római wellness, gondtalan és egészséges világát! Náluk, a római stílusú falak között, a wellnessben nem szaunát, gőzfürdőt, merülőmedencét vagy úszó- és élménymedencéket talál, hanem tepidáriumot, caldariumot, frigidáriumot, laconicumot. A hotelt átszövő római isteni legendáriumból pedig Vénusz, a szerelem és szépség istennője életének elemei kísérik Önt pihenése során: megtudhatja, mit üzen Önnek minden nap Fortuna bölcsességkártyája, megkaphatja Vénusz isteni gyógynövényeit – egy kis szappan illatába rejtve afrodiziákumként, és kipróbálhatja római masszázsaikat különleges olajokkal, gyógynövényekkel, melyek mind-mind más-más szempontból szolgálják az Ön egészségét és elégedettségét!

Olyan pihenést kínálnak, ahol elfeledtetik Önnel a gondokat, energiával töltik fel, különleges élményekkel gazdagítják mindennapjait!

Cím: 2300 Ráckeve, Dömsödi út 1-3.
Telefon: +36/24 523-230
E-mail: info@wellnesshotel.hurecepcio@wellnesshotel.hu
Weboldal: www.wellnesshotel.hu

Zarándok szálláshely: Oázis Park Motel

Cím: 2300 Ráckeve, Dr. Mészáros Lajos utca 42.

E-mail: oazismotel@gmail.com

Bodáné Tarnói Nóra +36-20-448-3434


vissza