Osztálykirándulási tippek

2024.06.25.

Osztálykirándulási tippek

Összegyűjtöttünk nektek néhány programot, melyekre osztálytársaitokkal közösen mehettek.

Kerékpáros útvonalajánlatok

A bátrabbak figyelmébe ajánlanánk néhány bicikli útvonaltervet, amely kedvetek szerint átalakítható a teljesítmény kapacitásotoktól függően. 

Vezetett kenutúrák

Akik szeretik a vizet, nektek a kajak-kenuzás, mint program is ideális lehet. Van lehetőség egyénileg is bérelni sporteszközöket, de a vezetett túrákon az eszközök adottak.

Ára: 7.900 Ft/fő

Szabadstrandok extrákkal

A kikapcsolódásra vágyóknak a szabadstrandokat és játszótereit javasolnánk, ahol akár egy gyors ebédet is be lehet iktatni, de fagyizni is  van lehetőség.

Ára: a szabadstrandra a belépés ingyenes

Állatparkok

A Csepel-sziget két állatparkja is nagy szeretettel várja a kíváncsi gyerekeket, akik szeretik az állatokat.

Ára: Szigetbecse Vadvirág Állat- és Élménypark: 12 éves korig 1.900 Ft/fő, 12 év felett 2.900 Ft/fő

       Szigethalmi Családi Vadaspark és Vadmentő Központ: 2.300 Ft/diák, 3.500 Ft/felnőtt

Természet, sport és technika

A kíváncsiak részére vezetett tanösvénytúrát a szigetszentmiklósi Úszóláp Tanösvényen, ahol az úszoláp érdekességét, az állat- és növényvilágot ismerhetitek meg.

Csepel Autó Gyártmánymúzeumban tárlatvezetést ajánlunk, ahol Gyuri bácsi érdekesebbnél érdekesebb történeteit hallhatjátok, és a Hungaricum Gombfoci háza múzeumot tudjuk javasolni, ahol pedig egy igazán lelkes gyűjtő gyűjteményével találkozhattok.

Ára: Csepel Autó Gyártmánymúzeumba és a Hungaricum Gombfoci háza múzeumba a belépés díjtalan

       Tanösvénytúra: 8.000 Ft/csoport

Ráckeve gyerekeknek

Mindenképp látogassátok meg a Ráckevei Hajómalmot, ahol megismerkedhettek a Hajómalom történetével, a liszt gyártás folyamatával. A János vitéz meseút játékosan kalauzol végig Ráckeve legszebb helyein, hogy a kirándulás szórakoztató "csapatépítő" kaland legyen.

       Ráckevei Hajómalom: csoportos jelentkezés őrlésbemutatóval: 1.000 Ft/fő

      János vitéz meseút: 1.000 Ft/fő, 500 Ft/csoport(15 fő felett),  + 5.000Ft (letét a kulcsokért, ami a program után visszajár).

A János Vitéz Meseút bejárását alsó tagozatosoknak ajánljuk, jelentkezni a ráckevei Tourinform irodában lehet. (Cím: Ráckeve, Eötvös u. 1; 24/429-747)


       

vissza