"Vízhoroszkóp", avagy mit mondanak a csillagok?

2020.06.17.

"Vízhoroszkóp", avagy mit mondanak a csillagok?

A mögöttünk lévő időszakban kibillentettek minket a komfortzónánkból. Ajánlónkkal most is erre készülünk, a különbség annyi, hogy ezúttal a humor oldaláról közelítünk.
„Vízhoroszkóp” összeállításunkban megtudhatjátok, hogy...

...csillagjegyetek szerint, milyen vízi-közlekedési eszközzel vágjatok neki a Ráckevei Duna-ág felfedezésének!


Kos, Oroszlán és Nyilas

Ti „tüzes” jegyek vagytok, nektek a kenu az ideális víziközlekedési eszköz. Bebizonyíthatjátok bátorságotokat és kitartásotokat, miként birkóztok meg a vadregényes lagúnákban való navigálással.

Gyorsan fellobbanó érzéseiteket egy hattyúcsalád közeledtével kordában kell tartanotok, mert ők sem riadnak vissza a kihívásoktól. Ti leginkább a saját fejetek után mentek, de mielőtt útra keltek, mindenképp szerezzetek be egy térképet az ajánlott útvonalakról.

Ikrek, Mérleg és Vízöntő

Mozgékonyságotokhoz, könnyedségetekhez a kajak és a sup illik leginkább. Szerteágazó figyelmetek bizonyosan kiterjed majd a sütkérező teknősökre és a színpompás tavirózsákra is, miközben igazi társasági emberekhez méltóan kommunikáltok társaitokkal. Intellektusotok pallérozására érdemes kikötni és betérni például a ráckevei Hajómalomba, ahol a történeti áttekintés mellett a molnár mesterséggel is megismerkedhettek.

#Sup-bérlés #Mit érdemes megnézni a környéken?

Bika, Szűz, Bak

Biztonságra és kiszámíthatóságra való igényetek miatt számotokra a kirándulóhajó adta kényelem a jó választás. Kellemes környezetben, hangulatos zene kíséretében loboghat a hajatok menet közben és a hajó vezetőjétől sok érdekes dolgot is megtudhattok a Ráckevei Duna-ág élővilágáról és a körülvevő épített környezetről is.

A „vizes” jegyek - Rák, Skorpió és Halak - nagyon mély lelkiséggel képesek megélni a pillanatot. A végletek rejlenek benneteket, tehát a legjobb az, ha türelmes és kreatív szervezőkre bízzátok programotok előkészítését. A lehetőségek száma szinte végtelen – egy prosecco-val a kezetekben is élvezhetitek a páratlan kis-dunai panorámát, de egy buli előtti „alapozás” is indulhat innen.

vissza