Aqualand Élménystrand Ráckeve

Aqualand Élménystrand Ráckeve

Az egyedülálló élménymedence-rendszer a kényeztetés kedvelőinek, a kikapcsolódni és ellazulni vágyóknak egyaránt kellemes, maradandó élményeket kínál.

A szigeten kialakított hangulatos bár területén, vagy akár a termálvízben üldögélve is elfogyaszthatjuk kedvenc koktélunkat. A víz alatti vízsugár masszázs, vagy a tangentor kezelés, valamint a nyakdögönyözők segítségével felfrissülhet minden porcikánk. 

Az élményfürdővel közvetlen összeköttetésben lévő Session Hotel, a ligetes parkos Tókert városrész idilli környezetében, a Duna mellett helyezkedik el.

FAHÁZAS VILLAPARK

Természet közeli, csendes környezet, ősfás kert, patakrendszer, hidak, gazdag élővilág mind a Villapark sajátosságai. Az ide látogatók közel 5 hektáros területen, egyedi környezetben, igazi természetközelségben élvezhetik a gyógyvizes és termálvizes programokat. 20 főig baráti társaságok, céges csoportok részére is előnyös szálláshely, hiszen a fürdő vérkeringésébe kapcsolva, de mégis különálló, zavartalan helyszíne lehet az ittlétnek. 

 

THERMAL CAMPING

Különleges zöldövezeti környezetben, a teljes 5 hektáros terület egyik egyedülálló részén helyezkedik el a kemping, a hozzá tartozó infrastrukturális háttérrel. Az összefüggő, gondozott füves területet patakok, hidak, ősfák és gazdag állatvilág színesítik.


A 2011-ben átadott kemping modern szolgáltatásai az igényes kikapcsolódást biztosítják. A 100-150 nm-es beállóhelyek mindegyikéhez áramvételi lehetőség biztosított. Korszerű, igényesen berendezett vizesblokkjai mosógéppel, főzőlappal, sütővel,  mosogatóval, mikrohullámú sütővel, zuhanyzókkal, mozgássérült mosdókkal felszereltek. A Vendégeket nagyméretű bográcsozó-grillező, kertkapcsolatos fedett terasz, bisztró, többféle aktív kikapcsolódást ígérő lehetőség várja. 

A ráckevei kistérség termálvízkincse számos lehetőséget kínál a gyógyulni és pihenni vágyóknak. Egyedülálló módon szállodánk saját ásványvíz kúttal rendelkezik, amelyet az egész intézményben fogyaszthatnak Vendégeink. Az 1040 méter mélységből feltörő 52˚ C-os gyógyhatású termálvizet 2007-ben a Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság főigazgatója gyógyvízzé nyilvánította.

www.aqua-land.hu

www.termalhotelrackeve.hu

vissza