A nyugalom szigete - Kerekzátony, Ráckeve

A nyugalom szigete - Kerekzátony, Ráckeve

A vízi sport kedvelőinek, túrázóknak ajánljuk szobáinkat. A belváros 10 percre van a szálláshelytől, ahol megtalálhatók a kikötővel rendelkező éttermek.
A szerdai és szombati napon a parti sétányon piaci nap van. A vízen könnyeben megközelíthető, és ingyenes a parkolás.

Szállásunk, rekreációs parkunk egy kis-dunai szigeten helyezkedik el Ráckevén, a Kerek-Zátony szigeten, ahol nincs benzingőz, dudaszó, csak  madárcsicsergés  és  a CSÖND.

Aki kikapcsolódni, elszabadulni vágyik a gyors városi élettől, annak tökéletes kikapcsolódás ez a hely. A közvetlen vízparti szálláshely, amely csendes, nyugodt környéken helyezkedik el. A szálláshoz közvetlen stég tartozik, amely fürdéshez és horgászathoz is kiválóan alkalmas. A csendesebb pihenésre vágyóknak ajánljuk, akik a kisebb, családiasabb elhelyezést és a nem túl nagy nyüzsgést szeretik.

Természetesen a nyugodt pihenés mellé ingyenesen biztosítjuk a technika és a komfort azon mindennapi igényeit, mint a wifi, TV, kerti sütés, nyárs és a jól felszerelt közösségi konyha, közösségi terem. Szobáinkhoz új, és tisztán tartott közösségi vizesblokk tartozik.

A szigetre bejutás vízi közlekedési eszköz hiányában személyszállító RÉV-vel lehetséges (cím: Ráckeve, Keszeg sor 34), amely a szállástól 40 métere közlekedik. A nyári menetrend szerint hétfőtől csütörtökig óránként, péntek-szombat-vasárnap pedig félóránként közlekedik, melynek díja 370Ft/fő.

A belváros kajakkal,kenuval 10-14 perc alatt elérhető.

A terület folyamatos felújítás alatt van, érdeklődni és foglalni az alábbi telefonszámon lehet:

Schenk József: 20/324 4055

Weboldal: www.kisdunaszallas.hu

vissza