Aktualitások

Szaunakultúra

Szaunakultúra

2019.10.28.

Relaxáló, élénkítő, rehabilitációs, fitten tartó – tudtátok, hogy erre mind képes lehet egy szauna-program? Nyilvánvalóan a benntartózkodási időtől, a gyakoriságtól és az egyéni „kapcsolódástól” (mit kíván a testünk-lelkünk) függően váltható ki egyik-másik hatás, egy azonban biztos!, a szaunamenetek közti alvás nem javasolt.

tovább
Feltöltődés vízben és víznél - Programajánlat (nemcsak) hétvégére

Feltöltődés vízben és víznél - Programajánlat (nemcsak) hétvégére

2019.10.11.

A „Mit csináljunk a hétvégén?” a „Mit főzzek?”-kel szoros versenyben álló, vitathatatlanul a leggyakrabban előforduló klasszikus kérdés egyike.

„257, 57,3, 1973, 2013, 1858-59 ” – válasznak szokatlan ez a számsor a fenti kérdésre és mindenképpen kiegészítésre szorul, egy azonban biztos! Nem matematikai összefüggést kell keresni annak ellenére, hogy a sorrend nem véletlen.

tovább
Kis-Duna menti értékeink

Kis-Duna menti értékeink

2019.08.29.

A Duna kultúrákat, nyelveket, embereket köt össze, évszázadok óta szervezi az itt élők életét. Európa kulturális értékeinek egy fontos szeletét, Pest megyében a Ráckevei Duna-ág és környékén található természeti-, és ember alkotta értékeit mutatjuk be cikkünkben.

tovább
Csepel-szigeti bringakör

Csepel-szigeti bringakör

2019.08.09.

Fedezd fel a Csepel-sziget rejtett kincseit az új túránkon! A Kerékpárosklub régóta dolgozik azon, hogy még többen kerékpározzanak a Csepel-szigeten. Hiszünk benne, hogy népszerű bringás úticéllé válhat a sziget, ha megismerjük. Ezért 2019 nyarán elindítottuk a Csepel-szigeti bringakör nevű, bármikor letekerhető teljesítménytúránkat.

tovább